aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνσαριφάρντ: Προβάδισμα του Ολυμπιακού

Ανσαριφάρντ: Προβάδισμα του Ολυμπιακού

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στο «μέτωπο» του επιθετικού για τον Ολυμπιακό, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να βρίσκεται δυνατά στο προσκήνιο. Ο Ιρανός στράικερ βεβαίως είναι μήλον της Εριδος και για τις άλλες τρεις μεγάλες ελληνικές ομάδες, όμως οι πληροφορίες θέλουν τις επόμενες ημέρες (το πολύ) να είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της μεταγραφής.

Οι «ερυθρόλευκοι» άλλωστε θέλουν να αποκτήσουν έναν επιθετικό που θα μπορέσει να σταθεί βασικός στην ομάδα, με τον Ανσαριφάρντ να πληροί τις προϋποθέσεις. Εδώ και καιρό άλλωστε έχει γίνει η προεργασία για τον Ιρανό στράικερ, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Ολυμπιακό να κρατά σε σημαντικό βαθμό την κατάσταση στα χέρια του και να κρίνει τις εξελίξεις παρότι υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον στράικερ του Πανιώνιου. Σημαντικό βεβαίως ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης θα παίξει και το τι θα γίνει με τους Ιντέγε και Καρντόσο και το κατά πόσον τελικά θα προχωρήσει η πώληση ενός εκ των δύο.

Ο Ανσαριφάρντ άλλωστε θέλει να παίζει και είναι ξεκάθαρο πως με την παρουσία και των δύο τωρινών επιθετικών του Ολυμπιακού δεν θα βρει τον χρόνο που θέλει. Από την άλλη όμως και για τον Ιντέγε αλλά και για τον Καρντόσο υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό που μόνο απίθανο δεν είναι να μεταφραστεί σύντομα σε πώληση. Οσον αφορά τώρα την υπόθεση του Βέλλιου, που επίσης είναι ανοικτή, αυτό που προέκυπτε, σε αντίθεση με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, ήταν πως επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει στη Αγγλία. Κάτι πάντως που μπορεί, αν αλλάξουν τα δεδομένα στον Ολυμπιακό, να ανατραπεί εκ νέου

*** Να κάνει δικό της τον Δημήτρη Κολοβό επιθυμεί η Μαλίν που τον έχει δανεικό από το καλοκαίρι. Ο Ελληνας άσος κάνει καλό πρωτάθλημα στο Βέλγιο και είναι πιθανό να προχωρήσει το θέμα μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ