aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνσαριφάρντ, Ισακ και Γιακουμάκης για τον Παναθηναϊκό

Ανσαριφάρντ, Ισακ και Γιακουμάκης για τον Παναθηναϊκό

Μετά την επικείμενη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό, σειρά παίρνει το θέμα του φορ. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, όπως σας έχει τονίσει το «Goal» εδώ και μέρες ήταν ο πρώτος στόχος, ωστόσο τα δεδομένα πλέον δείχνουν να έχουν διαφοροποιηθεί. Οχι μόνο λόγω του οικονομικού (όπου τα νούμερα είναι αρκετά υψηλά), αλλά -κυρίως- λόγω της πίεσης του χρόνου, αφού οι «πράσινοι» πρέπει να «αδειάσουν» θέση ξένου και ο Ιρανός φορ θέλει αρκετά σύντομα να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον του, τη στιγμή που τον «φλερτάρουν» όλες οι ομάδες Big-4!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκοπεύει να το περιμένει για 3-4 μέρες ακόμη, μήπως υπάρξει κάποια άμεση αποδέσμευση είτε του Ιμπάρμπο είτε του Γουακάσο, εντούτοις γνωρίζει πως ο Ανσαριφάρντ δεν μπορεί να περιμένει εσαεί Για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», έχει αρχίσει να «ανεβαίνει» πλέον στην «πράσινη» λίστα το όνομα του διεθνούς Σουηδού φορ Μίκαελ Ισακ.

Ο 23χρονος στράικερ των Ράντερς είχε απασχολήσει σοβαρά τον Παναθηναϊκό και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο το «τριφύλλι» κατέληξε στον Ρινάλντι. Τον Ισακ τον έχει «τσεκάρει» ήδη ο Μαρίνος Ουζουνίδης κι έχει πολύ θετική άποψη, αφού δείχνει να ταιριάζει στα στοιχεία που ψάχνει στην επίθεση, ενώ αντίστοιχα θετικές εκθέσεις έχουν στείλει στον «επανέλεγχο» προόδου που έκαναν τις τελευταίες εβδομάδες οι Ρενέ Χένρικσεν και Μίκαελ Νίλσον.

Εκτός των άλλων, ο Ισακ δείχνει σαφώς πιο εφικτή περίπτωση (μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν) και ο Παναθηναϊκός, έχοντας κάνει ήδη μια πρώτη βολιδοσκόπηση προς την πλευρά του παίκτη, είναι απόλυτα ενήμερος για τα οικονομικά δεδομένα. Το θέμα θα έχει συνέχεια τις επόμενες ημέρες, ωστόσο είναι αλήθεια πως ετούτη τη στιγμή ο Ισακ «παίζει» με πολύ σοβαρές πιθανότητες.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Πάει «δυνατά» και για Γιακουμάκη

Οι «πράσινοι» σκοπεύουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ελληνικό στοιχείο της ομάδας και, μετά τον Δημήτρη Κουρμπέλη, είναι πολύ πιθανό μέσα στον Ιανουάριο να υπάρξει κι άλλη προσθήκη (ή προσθήκες) Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Oπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το όνομα του 22χρονου επιθετικού του Πλατανιά, Γιώργου Γιακουμάκη, παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα των επιλογών του «τριφυλλιού» κι εφόσον «κλειδώσει» η μεταγραφή του επιθετικού που θα λογίζεται για βασικός (στο πλευρό του Μπεργκ), θα γίνει κίνηση και για τον νεαρό άσο. Ο Ουζουνίδης άλλωστε έχει πολύ καλή άποψη για τα στοιχεία του, αφού είναι διαφορετικού στυλ κυνηγός και μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή προσθήκη (και) για το μέλλον. Oπως έχουμε επισημάνει, ο Γιακουμάκης έχει buy out 300.000 ευρώ στο συμβόλαιό του με τον Πλατανιά, εντούτοις είναι δεδομένο πως οι «πράσινοι» θα επιχειρήσουν να το διαπραγματευτούν για ένα πιο χαμηλό ποσό, προσφέροντας ως αντάλλαγμα ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ