aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνσαριφάρντ για Χιμένεθ: «Ξεφτιλιζόμαστε, αν δεν μπορεί να μας βοηθήσει, να φύγει»

Ανσαριφάρντ για Χιμένεθ: «Ξεφτιλιζόμαστε, αν δεν μπορεί να μας βοηθήσει, να φύγει»

Η ταπεινωτική ήττα (1-5) στο ντέρμπι με την ντροπιαστική εικόνα της Ένωσης προκάλεσε την απογοήτευση και την έκρηξη του κόσμου, ενώ χαρακτηριστικές ήταν εικόνες με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών να τα λέει σε έντονο ύφος με τους παίκτες, τους οποίους δεν άφησαν να μπουν στα αποδυτήρια, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οταν μπήκαν στα αποδυτήρια οι περισσότεροι παίκτες δεν είχαν κουράγιο ούτε για λέξη. Τα αποδυτήρια θύμιζαν ταινία βωβού κινηματογράφου. Δεν ακουγόταν το παραμικρό .Ο Μανόλο Χιμένεθ, είπε ελάχιστες κουβέντες, λέγοντας πως η ομάδα μπορεί να βγάλει αντίδραση στα επόμενα παιχνίδια της, τονίζοντας ότι ακόμα και σε προηγούμενη θητεία του, είχε γίνει κάτι αντίστοιχο.

Παρ’ όλα αυτά, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είχε αντίθετη άποψη και πήρε τον λόγο στα αποδυτήρια, όταν κανείς άλλος δεν μιλούσε, λέγοντας πως η ΑΕΚ ξεφτιλίζεται με τέτοιες εμφανίσεις και πως αν ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο, τότε θα πρέπει να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Αν έχετε καταλάβει ξεφτιλιζόμαστε με αυτή την εικόνα. Ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ. Και επειδή πρέπει να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, αν δεν μπορεί ο προπονητής να μας βοηθήσει να φύγει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Εγώ αυτό έχω να πω εγώ Πέτρο (Μάνταλο)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιρανός φορ της Ένωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ