aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανοιχτό το σύστημα για Δώνη

Τα προβλήματα τραυματισμών και των ιώσεων που έχουν πλήξει το τελευταίο διάστημα τον Παναθηναϊκό απασχολούν έντονα τον Γιώργο Δώνη.

Οι επιλογές στα μετόπισθεν είναι περιορισμένες για τον έλληνα τεχνικό, ο οποίος για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας δεν υπολογίζει τους Κουρμπέλη, Ινσούα, Κουλιμπαλί και Πούγγουρα.

Κάπως έτσι ο Διούδης θα υπερασπιστεί την «πράσινη» εστία, ενώ μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης και Χατζηθεοδωρίδης.

Από εκεί και πέρα, ο Δώνης επεξεργάζεται τρία σενάρια για το σύστημα και το αρχικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει το «τριφύλλι» στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση.

Η πρώτη σκέψη του Έλληνα προπονητή είναι ο Παναθηναϊκός να παίξει με τρεις κεντρικούς μέσους, με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των Κάτσε, Δώνη και Τζανδάρη, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης και ο Μακέντα στην κορυφή.

Το δεύτερο σενάριο θέλει να είναι πιο επιθετικός προσανατολισμός, με τους Κάτσε και Δώνη να είναι οι δύο αμυντικοί χαφ. Ο Μπουζούκης θα παίξει πιο μπροστά τους και ο Μουνιέ θα πάρει φανέλα βασικού (στα αριστερά) και ο Χατζηγιοβάνης (στα δεξιά) και ο Μακέντα στην κορυφή.

Το τρίτο ενδεχόμενο θέλει τον Βέργο να πλαισιώσει στην επίθεση τον Μακέντα, ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Χρήστος Δώνης και Κάτσε, με τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη στα πλάγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ