aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνοιχτό για Μπουρντίσο στον Ολυμπιακό

Ανοιχτό για Μπουρντίσο στον Ολυμπιακό

Ανοιχτό για απόκτηση του Νικολάς Μπουρντίσο από τον Ολυμπιακό. Τον τελευταίο καιρό όλο και φουντώνει η φημολογία ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να κάνουν δικό τους τον 36χρονο στόπερ. Από την ΠΑΕ και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν επιβεβαιώνεται επισήμως ότι υπάρχει θέμα.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6, «παίζει» το όνομα του Αργεντινού μπακ, που τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Τζένοα (και έχει φορέσει τις φανέλες των Ίντερ, Ρόμα και Μπόκα Τζούνιορς), για την ομάδα του Πειραιά. Την περυσινή σεζόν ο Μπουρντίσο έκανε 35 συμμετοχές (όλες ως βασικός και πλην μιας σε όλο το ματς) στη Serie A και τρεις στο Κύπελλο.

Πάντως, για να προχωρήσει αυτό το… φλερτ και γενικότερα για να προβεί ο Ολυμπιακός σε απόκτηση αμυντικού θα πρέπει να σημειωθεί κάποια αποχώρηση παίκτη που αγωνίζεται σε αυτήν τη θέση και συγκεκριμένα του Παναγιώτη Ρέτσου που ενδιαφέρει αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Φυσικά, ο Μπουρντίσο δεν είναι ο μόνος παίκτης που εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους», ώστε να έχουν έτοιμες λύσεις σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Σε ό,τι αφορά στον Αλμπερτο Μποτία, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πωληθεί. Αν δεν συμβεί εν τέλει κάτι τέτοιο, θα γίνει κίνηση για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να τον χάσει ο Ολυμπιακός ως ελεύθερο, αλλά και για να μπορέσει να διαπραγματευτεί πιθανή παραχώρησή του σε άλλη μεταγραφική περίοδο με καλύτερες προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ