aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνεβάζει ρυθμούς ο Κάμπος, εκτός ο Μπίσεσβαρ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Κάμπος, εκτός ο Μπίσεσβαρ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αρχίζοντας την προετοιμασία για το ντέρμπι κόντρα στον Ηρακλή και εκτός προγράμματος έμεινε ο πρωταγωνιστής του φιλικού με την Παρτίζαν, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Ολλανδός άσος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα λόγω ενός χτυπήματος και από αύριο θα φανεί αν θα μπορέσει να ανεβάσει ρυθμούς. Από την άλλη μεριά, ο Τζαλμά Κάμπος άρχισε τρέξιμο και αύριο θα ακολουθήσει πρόγραμμα επανένταξης για να δηλώσει «παρών» στο ματς της Κυριακής.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση:

Το φιλικό με την Παρτιζάν βοήθησε τον ΠΑΟΚ να παραμείνει σε αγωνιστικό ρυθμό και η Κυριακή (09.10) ήταν η τελευταία ευκαιρία για ξεκούραση πριν από το δύσκολο πρόγραμμα αγώνων που ακολουθεί.

Από τη Δευτέρα (10.10) ο ΠΑΟΚ μπήκε σε διαδικασία προετοιμασίας αρχικά για το ματς με τον Ηρακλή στην Τούμπα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και αερόβια παιχνίδια αντοχής, ενώ στο τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στον τομέα της τακτικής ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται.

Ο Τζάλμα Κάμπος ξεκίνησε τρέξιμο και την Τρίτη (11.10) θ’ ανεβάσει ρυθμό σε πρόγραμμα επανένταξης, ενώ κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα εξαιτίας ενός χτυπήματος στο φιλικό με την Παρτιζάν. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς. Την Τρίτη (11.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ