aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆνετος κι ωραίος στην πλατεία ο Πανιώνιος

Άνετος κι ωραίος στην πλατεία ο Πανιώνιος

Παρένθεση ήταν και πάει, η ήττα στα Γιάννενα. Ο Πανιώνιος, παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, νίκησε τον Παναιτωλικό 2-0 στη Νέα Σμύρνη για τη 17η αγωνιστική, επέστρεψε στις επιτυχίες, πιάνοντας την Ξάνθη στη 2η θέση. Σκόρερ οι Ρισβάνης (25′) και Καθάριος (54′), απογοητευτικός ο Παναιτωλικός.

Οι «κυανέρυθροι» στην Ήπειρο, είδαν να χαλά αήττητο σερί οκτώ αγώνων, αλλά επιστρέφοντας στο «σπίτι» τους έδειξαν αντίδραση, φθάνοντας με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη με 2-0, την 9η στο πρωτάθλημα, που τους έφερε ξανά στη 2η θέση.

«Λερναία Ύδρα» στην πλατεία

Η μεταγραφή του Ανσαριφάρντ, από τη μία έφερε χρήματα, από την άλλη ανησυχία για το πώς θα καλυφθεί επιθετικά το κενό του Ιρανού.

Αυτό θα φανεί στο χρόνο, γιατί τουλάχιστον στον αποψινό αγώνα ο Πανιώνιος θύμισε «Λερναία Υδρα», βρίσκοντας γκολ από έναν κεντρικό αμυντικό και έναν μέσο.

Ο Σπύρος Ρισβάνης, με στιλ που θα ζήλευε ένας φορ, στο 25′ κεραυνοβόλησε τον Δημήτρη Κυριακίδη, με δεξί βολέ, ανοίγοντας το σκορ για τον Πανιώνιο, με τον κεντρικό μπακ να πανηγυρίζει το τρίτο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Αντίθετα, για τον Νίκο Καθάριο ήταν το 1ο, στο 54′ ο μέσος των «κυανέρυθρων», έπειτα από κακό διώξιμο των φιλοξενούμενων, με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, έγραψε το 2-0.
Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου λες και είχε μείνει στη νίκη επί της ΑΕΚ. Άνευρη, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να φανεί απειλητικοί, με εξαίρεση την κεφαλιά από τον Μάκο στο 4ο λεπτό, που πέρασε άουτ. Και ο Μάκης Χάβος που (ξανά)επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία και είδε τον αγώνα από τα επίσημα της Νέας Σμύρνης, έχει πολλή δουλειά.

ΣΚΟΡΕΡ: 25′ Ρισβάνης, 54′ Καθάριος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 31′ Μουνιός, 74′ Ρότσα, 88′ Μύγας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοάτα, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (78′ Ταπόκο), Καθάριος (63′ Σαββίδης), Μασούντ (90+3′ Γιεσίλ), Μπεν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νταλακούρας): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (61′ Κλέσιο), Τσοκάνης, Μάκος, Κουτρομάνος, Πάουλο (70′ Φαρλέι), Ρότσα, Μουνιός (61′ Λόπες), Μαρκόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ