aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ανένδοτος ο ΠΑΟΚ για Τσόλακ, θέλει 3 εκατ. ευρώ»

«Ανένδοτος ο ΠΑΟΚ για Τσόλακ, θέλει 3 εκατ. ευρώ»

Νέο ρεπορτάζ στη Σκωτία για τον Αντόνιο Τσόλακ που βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρέιντζερς, με τη “Daily Record” να τονίζει τη σκληρή στάση του ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης επιθετικός έχει γυαλίσει για τα καλά στη Ρέιντζερς, η οποία μάλιστα χτύπησε ήδη την πόρτα του Δικεφάλου για να τον αποκτήσει.

Η προσφορά του σκωτσέζικου συλλόγου δεν κρίθηκε ικανοποιητική κι απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τους “ασπρόμαυρους”, οι οποίοι φέρονται να έδωσαν και δεύτερη αρνητική απάντηση στους Καθολικούς.

Όπως επισημαίνει σημερινό δημοσίευμα της “Daily Record”, «ο ΠΑΟΚ κρατάει σκληρή στάση», προσθέτοντας πως: «Ο Τσόλακ ταξίδεψε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με την ελληνική ομάδα να είναι ανένδοτη ότι δεν θα πάει πουθενά αν δεν εισπράξει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ».

Στο ρεπορτάζ πάντως σημειώνεται ότι ο Τσόλακ δεν είναι η μοναδική επιλογή της Ρέιντζερς, καθώς στη λίστα υπάρχουν αρκετοί ακόμα επιθετικοί, μεταξύ άλλων και ο Ρος Στιούαρτ (Σάντερλαντ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ