aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑναζητά… αντεπίθεση εν όψει ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Αναζητά… αντεπίθεση εν όψει ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός vs Αστέρας… volume 2.

Λίγες ημέρες μετά τη «μάχη» στο πρωτάθλημα, που έληξε 1-1, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν (20:30, Otesports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) και πάλι τους Αρκάδες, αλλά αυτήν τη φορά για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου.

Με διαφορετικούς προσανατολισμούς οι δύο ομάδες. Οι Πειραιώτες να θέλουν πολύ τη νίκη για να επιστρέψουν στις επιτυχίες ύστερα από τρία ανεπιτυχή (ισοπαλία με Ξάνθη και Αστέρα, ήττα από Σπόρτινγκ) αποτελέσματα, αλλά και στην ηρεμία εν όψει ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, έχουν ξεπεράσει κάπως τη μίνι κρίση, καθώς το ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο τους συνδυάστηκε τόσο με καλή εμφάνιση ύστερα από καιρό, όσο και με καλό αποτέλεσμα.

Επιστρέφει ο κόσμος στο Καραϊσκάκη, καθώς ο Ολυμπιακός εξέτισε την ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που είχε… προίκα από την περυσινή σεζόν. Ο Μπέσνικ Χάσι θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Αυτό φάνηκε και από την αποστολή που ανακοίνωσε την Δευτέρα και από την οποία απουσιάζουν αρκετά από τα βασικά του «εργαλεία».

Ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα θα κάνει ο Προτό, ο οποίος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Αριστερά θα είναι ο Μίλιτς και δεξιά ο Ελαμπντελαουί. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Νικολάου-Σισέ, που είναι οι μοναδικοί στόπερ που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή. Για τον Σενεγαλέζο, που επιστρέφει στη δράση μετά από καιρό, θα είναι επίσης η πρώτη επίσημη συμμετοχή με τον Ολυμπιακό. Ταχτσίδης (επίσης ντεμπούτο) και Ανδρούτσος θα βρίσκονται στα χαφ και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Φορτούνης. Στο δεξί «φτερό» θα κινείται ο Πάρντο και στο αριστερό ο Μπεν. Στην κορυφή θα παίξει ο Εμενίκε.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Αστέρα, που δεν έχει Γιαννούλη, Μαντιντά και Ισνάλδο, είναι Καπετάνος στο τέρμα και οι Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης και Ίγκορ στην άμυνα. Μουνάφο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας στο κέντρο. Τσιλιανίδης αριστερά και Καλτσάς δεξιά, με τον Μανιά να είναι ο μοναδικός φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ