aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αναβλήθηκε το ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

Δεν θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή το μεσημέρι στο AEL FC Arena. Και αυτό γιατί η κακοκαιρία που έχει πλήξει την Θεσσαλία έχει κάνει ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λάρισας το οποίο ακόμα έχει 30 πόντους χιόνι και δεν μπορεί να καθαριστεί.

Η ΑΕΛ έστειλε σχετική επιστολή στην διοργανώτρια αρχή που αποφάσισε να αναβάλει το παιχνίδι ώστε να μην μπουν σε ταλαιπωρία οι διαιτητές, ο Σιδηρόπουλος θα ερχόταν από τη Ρόδο αλλά και η ομάδα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της λίγκας το ματς θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της από 13.01.2017 επιστολής της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., με την οποία μας κοινοποιήθηκε έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας που εισηγείται τη μη διεξαγωγή του αγώνα Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ο.Κ. και λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες οι οποίες καθιστούν αδύνατη την τέλεση του αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα του γηπέδου χώρου, γεγονός που εγκυμονεί κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών, αλλά και των φιλάθλων ο αγώνας Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00 στο πλαίσιο της 11ης  Αγωνιστικής,αναβάλλεται και θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της διοργανώτριας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ