aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνατροπή στην υπόθεση Μπακασέτα από Ολυμπιακό!

Ανατροπή στην υπόθεση Μπακασέτα από Ολυμπιακό!

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει η συμφωνία τού Τάσου Μπακασέτα με την ΑΕΚ. Μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει διάφορες απόψεις για την υπόθεση, που προέρχονται κυρίως από την πλευρά του Πανιωνίου και του παίκτη, μιας και, όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να εκφραστεί κάτι από την πλευρά τής Ένωσης.

Ωστόσο, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε  τι λένε από τον Ολυμπιακό για την εξέλιξη με τον Έλληνα άσο, καθώς είχε γραφτεί ευρέως τις προηγούμενες μέρες, ακόμα και σε Μέσα που πρόσκεινται στους Ερυθρόλευκους, ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε κλείσει στους πρωταθλητές, πριν δώσει τα χέρια με τους Κιτρονόμαυρους.

Από το Λιμάνι, λοιπόν, διαψεύδουν εν μέρει αυτή την εκδοχή και δίνουν μια άλλη διάσταση στο πολύκροτο σήριαλ. Στον Πειραιά ισχυρίζονται, δηλαδή, ότι δεν ενόχλησαν ποτέ την ομάδα της Νέας Σμύρνης για τον Τάσο Μπακασέτα και πως ο Πανιώνιος ήταν αυτός που τους πλησίασε, προτείνοντας την απόκτησή του!

Παράλληλα, λένε ότι δεν υπήρχε καμία συμφωνία του Ολυμπιακού με τον παίκτη, όπως έχει κυκλοφορήσει, αλλά προφορική συμφωνία μόνο με τους Κυανέρυθρους. Μάλιστα, διαψεύδουν ότι έγινε συνάντηση με τον Τάσο Μπακασέτα και συζήτησαν τους όρους του συμβολαίου του, όπως επίσης έχει γραφτεί.

Πρόκειται σίγουρα για μια σημαντική ανατροπή στην υπόθεση, καθώς μέχρι σήμερα δεν είχε παρουσιασθεί η εκδοχή του Ολυμπιακού για το θέμα. Το γεγονός, δηλαδή, ότι ο Πανιώνιος πλησίασε τον Ολυμπιακό για τον παίκτη και πως ουδέποτε υπήρξε συμφωνία των Ερυθρολεύκων με τον ποδοσφαιριστή είναι μία διαφορετική παρουσίαση της ιστορίας, σύμφωνα πάντα με την πλευρά των πρωταθλητών.

Όσον αφορά τη συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο, την οποία επιβεβαιώνουν από το Λιμάνι, αυτή προέβλεπε αγορά του παίκτη έναντι 700.000 ευρώ. Παράλληλα, ο παίκτης θα πήγαινε στην προετοιμασία με τον Μάρκο Σίλβα κι αν δεν τον έπειθε, θα γύριζε ξανά στην Πλατεία ως δανεικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ