aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανατροπή και ΕΠΙΚΗ πρόκριση για Πλατανιά!

Επειτα από ένα συναρπαστικό ματς, με χαμένο πέναλτι, αποβολή για τον ΠΑΣ και παράταση ο Πλατανιάς πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1 και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές προηγήθηκε στο 84’ με τον Ζάιρο, για να στείλει το ματς στην παράταση.

Εκεί, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή και με γκολ του Γιορέντε στο 112’ (πέναλτι) και του Μανούσου στο 120’, πήραν μια μεγάλη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Μιχαήλ, Κούτρης, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (27′ λ. τρ. Γιάκος), Βιδάλ, Νικολιάς (55′ Κόντε), Ναδάλες (69′ Σκόνδρας), Ζάιρο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κάργας, Μπανανά, Πριντέτα (54′ λ. τρ. Στάθης), Βάντερσον, Μαραγκός, Μουνάφο, Γιορέντε, Αποστολόπουλος (64′ Σίγκνιεβιτς), Μανούσος, Γιακουμάκης (79′ Στανισάβλιεβιτς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ