aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπενφίκα ο Ελισέου»

«Ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπενφίκα ο Ελισέου»

Η θέση του αριστερού μπακ είναι μία από αυτές που ο Ολυμπιακός κοιτάζει να ενισχυθεί στο ματαγραφικό παζάρι και ένα όνομα το οποίο έχει προταθεί εδώ και καιρό είναι αυτό του 33χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ της Μπενφίκα, Ελισέου.

Στην Πορτογαλία γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Ελισέου, επισημαίνοντας πως ο παίκτης είναι ανάμεσα στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και στην παραμονή του στην Μπενφίκα.

Όπως υποστηρίζει η Diario de Noticias, ο Ελισέου θα αποφασίσει μετά το Confederations Cup στο οποίο συμμετέχει με την Εθνική Πορτογαλίας. Μάλιστα οι Πορτογάλοι τονίζουν ότι ο Ελισέου είναι μεγάλη επιθυμία του αθλητικού διευθυντή των Πειραιωτών, Μάριο Ουσίγιος, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από τη Μάλαγα.

Το δίλημμα για τον Ελισέου είναι ότι στον Ολυμπιακό θα μπορέσει πιθανότατα να εξασφαλίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο σε σχέση με την Μπενφίκα, ωστόσο από την άλλη στην Πορτογαλία απολαμβάνει μία ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Πάντως ένα δεδομένο που ίσως κάνει τον Ελισέου να επιλέξει τον Ολυμπιακό έναντι της Μπενφίκα είναι ο χρόνος συμμετοχής για την επόμενη σεζόν, καθώς στους «Αετούς» η θέση του στην ενδεκάδα είναι επισφαλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ