aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Κοτσόλη

Η εισήγηση του Αντρέα Στραματσόνι για την παραμονή του Στέφανου Κοτσόλη υλοποιήθηκε από τη διοίκηση και ο 37χρονος τερματοφύλακας ανανέωσε το συμβόλαιο του για άλλη μία σεζόν. Ο Κοτσόλης, ο οποίος αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής, παραμένει ο παλαιότερος παίκτης στο ρόστερ…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Στέφανο Κοτσόλη για την υπογραφή νέου μονοετούς συμβολαίου, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να παραμένει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2017, όντας μάλιστα το παλαιότερο μέλος της.

Ο γεννημένος στις 5 Ιουνίου 1979 γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία του Παναθηναϊκού ενώ τον Ιανουάριο του 1998 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, όπου κι αγωνίστηκε 22 φορές.

Το καλοκαίρι του 2005 αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του αρχικά στη Λάρισα -για μια τετραετία, κάνοντας 121 εμφανίσεις- και στη συνέχεια στην Ομόνοια, στην οποία κι έμεινε ενάμισι χρόνο. Τον Φεβρουάριο του 2011 επέστρεψε στο «τριφύλλι», μετρώντας έκτοτε 45 συμμετοχές.

Ο Κοτσόλης είναι 22 φορές διεθνής με την Κ21 της Ελλάδας, ενώ έχει και πέντε εμφανίσεις με την «μεγάλη» Εθνική μας».

«Δύσκολο να αποχωριστώ την οικογένειά μου»     

Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο 37χρονος πορτιέρο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Παναθηναϊκού. Εκεί όπου στάθηκε στην εμπιστοσύνη των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Αντρέα Στραματσόνι στο πρόσωπό του, ενώ ξεκαθάρισε πως άπαντες στην ομάδα οφείλουν να διορθώσουν τα λάθη που έγιναν και να την επαναφέρουν σε τροχιά διακρίσεων.

«Θα μου ήταν δύσκολο να αποχωριστώ την οικογένειά μου, τόσο στην ποδοσφαιρική όσο και στην προσωπική μου ζωή. Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου να παραμείνω στον Παναθηναϊκό έπαιξε η επιθυμία του προπονητή και κυρίως του Ζιλμπέρτο Σίλβα, μιας τεράστιας ποδοσφαιρικής προσωπικότητας, που αποτελεί πρότυπο για εμένα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Αναμφισβήτητα υπάρχουν κακώς κείμενα στην ομάδα μας που οδήγησαν στην κακή περυσινή χρονιά. Οπότε, είναι υποχρέωση όλων όσοι απαρτίζουμε φέτος την ομάδα να υπερβάλλουμε εαυτούς ώστε να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στη θέση που του αρμόζει, αρχής γενομένης από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ