aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνακοινώθηκε από την Αλάνιασπορ ο Βιγιαφάνιες

Ανακοινώθηκε από την Αλάνιασπορ ο Βιγιαφάνιες

Η Αλάνιασπορ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες από τον Παναθηναϊκό. Η τουρκική ομάδα τα βρήκε σε όλα με τους πράσινους για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο, έπειτα αναχώρησε για την Τουρκία και ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα.

Ο Βιγιαφάνιες υπέγραψε συμβόλαιο 2.5 ετών με την Αλάνιασπορ στα γραφεία της ομάδας της Τουρκίας. Θυμίζουμε πως το κόστος της μεταγραφής είναι ένα εκατομμύριο ευρώ, εκ των οποίων το 20% θα πάει στα ταμεία του Παναιτωλικού ως ποσοστό μεταπώλησης. Φυσικά το υπόλοιπο θα το εισπράξει ο Παναθηναϊκός.

Στο παρελθόν ο Αργεντινός πρώην μεσοεπιθετικός των πρασίνων είχε αγωνιστεί στην αργεντίνικη CAL, στην Ιντεπεντιέντε, στον Παναιτωλικό και φυσικά στον Παναθηναϊκό. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 15 ματς με την πράσινη φανέλα σκοράροντας 5 γκολ, με το σημαντικότερο να είναι αυτό που είχε δώσει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ