aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαFOOTBALL LEAGUEΑνακοίνωσε την απόκτηση του Γκάιους Μακουτά

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκάιους Μακουτά

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής ανακοίνωσε ο Άρης, που απέκτησε τον Γκάιους Μακουτά, ως έξτρα βοήθεια για το χώρο του κέντρου. Ο 19χρονος Γάλλος μέσος το τελευταίο διάστημα δοκιμαζόταν στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων» και κατάφερε να πείσει τον Νίκο Αναστόπουλο, ότι αξίζει μια ευκαιρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση Γκάιους Μακουτά (Gaius Abraham Jered Makouta, όπως είναι το πλήρες όνομά του). Ο 19χρονος Γάλλος μέσος, που συμμετείχε το τελευταίο χρονικό διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας μας, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γκάιους Μακουτά, που γεννήθηκε στις 25/07/1997, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Χάβρης. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην ομάδα Νέων της Κρετέιγ, ενώ μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας με την φανέλα της Λόνγκφορντ Τάουν.

Ο Γκάιους Μακουτά, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα του Άρη, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρής» ΠΑΕ: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη, που είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Κάτι που το έχω διαπιστώσει όλες αυτές τις μέρες που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και προπονούμαι με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Άρη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και θα δώσω τον καλύτερό μου για να τους δικαιώσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ