aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αμάν σφαλιάρα! [video]

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε μια ομάδα που δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο, έχασε με 1-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβά, τσαλακώθηκε σε πρεστίζ, υπέστη οικονομική ζημιά και πλέον αναμένονται εξελίξεις! Σε δύσκολη θέση ο Βίκτορ!

Τα λάθη πληρώνονται. Αν γίνονται και μέσα στο καλοκαίρι κοστίζουν ακριβά. Το πάθημα του 2010 δεν έγινε μάθημα και ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε πάλι μέσα στο Ισραήλ, πάλι με το ίδιο σκορ (1-0). Μπορεί φέτος να υπάρχει το… διχτάκι ασφαλείας του Europa League αλλά τι να εξηγήσεις στον κόσμο της ομάδας και πως να το δικαιολογήσεις.

Ο Ολυμπιακός γνώριζε από Γενάρη μήνα (ουσιαστικά είχε κλειδώσει το πρωτάθλημα) ότι θα δώσει δύο προκριματικούς γύρους εάν ήθελε να βρεθεί στους ομίλους του Champions League. Και οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ότι ΔΕΝ έπρεπε για να είναι έτοιμοι ενόψει των δύο αγώνων. Η ομάδα παρουσιάστηκε χειρότερη σε σχέση με πέρσι η οποία μπερδεύτηκε και από τις επιλογές του νέου προπονητή της. Και στην έρημο της Μπερ Σεβά δεν μπορούσε να βρει όαση που θα έσωζε την κατάσταση και θα του έδινε την πρόκριση.

Το γκολ στο 79′ του Ραντί ήταν η χαριστική βολή για τον Ολυμπιακό ο οποίος σε 180 λεπτά παιχνιδιού δεν έκανε μια φάση της προκοπής μπροστά από την εστία ενός αντιπάλου πολύ κατώτερου από τον ίδιο. Ο Ολυμπιακός δεν άξιζε να προκριθεί και δεν προκρίθηκε με αποτέλεσμα ν’ αποχαιρετήσει πολύ νωρίς την προσπάθειά του για είσοδο στους ομίλους και τώρα θα δώσει την μάχη του για να μπει σε αυτούς του Europa. Ωστόσο μένει να δούμε πως θ’ αντιμετωπίσει ο οργανισμός Ολυμπιακός αυτόν τον αποκλεισμό…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ