aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆλωσε το «Γεντί Κουλέ» και έκανε το προσπέρασμα η ΑΕΚ

Άλωσε το «Γεντί Κουλέ» και έκανε το προσπέρασμα η ΑΕΚ

Την πρώτη της νίκη στα play-off που την φέρνει στην 2η θέση της βαθμολογίας σημείωσε η Ένωση στο Ηράκλειο με 2-0 κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Μάρκο Λιβάια σκόραρε για 2ο σερί ματς, άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη και ο Βέρντε πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι σφράγισε το διπλό της ΑΕΚ που την φέρνει στους 55 πόντους, δύο πάνω από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αυτή τη φορά ο Καρέρα, βασιζόμενος στην εξαιρετική απόδοση της μεσαίας γραμμής, με τον Σιμάνσκι να καταπίνει χιλιόμετρα και τον Μάνταλο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, δεν έδωσε περιθώρια στον ΟΦΗ που απείλησε ουσιαστικά μόνο μετά το 0-1, με το σουτ του Φιγκεϊρέδο στο δοκάρι. Ο περίφημος και πάλι Λιβάια μετά από σέντρα του Λόπες το 0-1, εξαιρετικός συνδυασμός και γκολ του Βέρντε για το 0-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κροάτης έφτασε τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα και 12 συνολικά φέτος με την φανέλα της ΑΕΚ. Επόμενη αναμέτρηση για την ΑΕΚ, με τον Άρη εντός έδρας, ο ΟΦΗ πάει στην Τούμπα για ν’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάιλι, Μαρινάκης, Κουτρουμπής (79’ Νάστος), Γιαννούλης, Κοροβέσης (87’ Δεληγιαννίδης), Σακόρ (66΄Στάικος), Μεγιάδο, Νέιρα, Σεμέδο (79’ Νοικοκυράκης), Φιγκεϊρέδο, Μάνος (67’ Βαζ)

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Λιβάγια (86’ Σβάρνας), Μάνταλος (86’ Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (60’ Βέρντε), Ολιβέιρα (75’ Αραούχο)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ