aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆλλες 30 ημέρες αποκλεισμός για τον Χιμένεθ

Άλλες 30 ημέρες αποκλεισμός για τον Χιμένεθ

Τον αποκλεισμό του Μανόλο Χιμένεθ (φωτό) για ακόμη 30 μέρες αποφάσισε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά την επανεξέταση της υπόθεσης σχετικά με την άσεμνη χειρονομία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η αρμόδια επιτροπή, ουσιαστικά πρόσθεσε στην τιμωρία του Ισπανού τεχνικού επιπλέον 30 μέρες, αφού είχε ήδη εκτίσει 15 από την πρώτη ποινή που του επιβλήθηκε.

Η νέα τιμωρία του τεχνικού της Ένωσης θα αρχίσει να «τρέχει» από αύριο, κάτι που σημαίνει ότι οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του Ουφάνο στα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν απέναντι σε Παναιτωλικό (Πρωτάθλημα και επαναληπτικός Κυπέλλου), ΠΑΣ (εντός) και Λάρισα (εκτός). Εκτός από την ποινή αποκλεισμού, θα κληθεί να καταβάλει ως πρόστιμο και το ποσό των 10.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δίκασε την έφεση του υπεύθυνου άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κατά της υπ’ αριθ. 309/2017 απόφασης του ΠΜΠΟ της Super League και κατά του προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ και έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση στο σύνολό της, κατά το κεφάλαιο αυτής που αναφέρεται στον εφεσίβλητο προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χιμένεθ Μανόλο. Επέβαλε στον εφεσίβλητο Μανόλο Χιμένεθ σωρευτικά χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000) και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για σαράντα πέντε (45) ημέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ