aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αλλάζει χέρια η Σπάρτη

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωνε την απόφασή του να παραχωρήσει δωρεάν τις μετοχές της Σπάρτης σε όποιον επιθυμεί να τις αποκτήσει, καθώς είδε «αχαριστία» από τους φίλους της ομάδας προς το πρόσωπό του.

Μετά από περίπου πέντε μήνες λοιπόν, έφτασε η επόμενη ημέρα στα διοικητικά των Λακώνων. Ο Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση ενημέρωσε ότι τις τύχες της ομάδας αναλαμβάνει στο εξής ο Δημήτρης Νικόλαρος και πως δρομολογούνται οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ το συντομότερο δυνατόν.

Ο Νικόλαρος είναι ένας ντόπιος επιχειρηματίας ο οποίος δεν είναι άγνωστος στα κοινά του συλλόγου, αφού έχει διατελέσει πρόεδρός της την πρώτη χρονιά που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλαβε τη χρηματοδότηση της ομάδας. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει ότι ήταν ο Νικόλαρος εκείνος ο οποίος τον είχε πείσει να ασχοληθεί με τη Σπάρτη και καλεί τον κόσμο να του συμπαρασταθεί. Ο ίδιος τονίζει ότι θα συνεχίσει να το κάνει, καθώς μέσω χορηγίας από εταιρεία του θα δίνει στην ομάδα 100.000 ευρώ τον χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ