aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αλλαγή… στάσης για τον Ιμπάρμπο

Η Κάλιαρι τηρούσε ως τώρα πολύ «σκληρή» γραμμή στην υπόθεση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, αξιώνοντας ένα πολύ υψηλό ποσό απ’ τον Παναθηναϊκό τόσο για τον δανεισμό του Κολομβιανού άσου (2 εκατ. ευρώ όλο το «πακέτο» με την εφορία) όσο και για την απευθείας πώλησή του (5 εκατ. ευρώ).

Οι «πράσινοι» είχαν «παγώσει» εδώ και μέρες τις συζητήσεις με την ομάδα της Σαρδηνίας, ωστόσο οι Ιταλοί φαίνεται πως αλλάζουν άρδην στάση, ανοίγοντας εκ νέου (οι ίδιοι αυτήν τη φορά) τον δίαυλο επικοινωνίας με τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος δεν είναι άλλος απ’ τη δική τους ενίσχυση, αφού έχουν αποφασίσει να «κλείσουν» τον πολύπειρο Χιλιάνο Νταβίντ Πιζάρο (τον οποίον εκπροσωπεί ο δικηγόρος του Αντρέα Στραματσόνι) και για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή χρειάζεται να «αδειάσει» θέση ξένου στο ρόστερ της. Βασικός υποψήφιος προς… αποχώρηση είναι ο Ιμπάρμπο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να τονίζουν πως η Κάλιαρι έχει ξεκινήσει νέο κύκλο συζητήσεων με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για να βρεθεί η χρυσή φόρμουλα.

Ο διεθνής Κολομβιανός άσος (που αργά χθες το βράδυ έπαιζε με τη Νασιονάλ Μεντεγίν -στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός- τον δεύτερο ημιτελικό πρωταθλήματος κόντρα στην Τζούνιορς Μπαρανγκουίγια), πρέπει να επιστρέψει απ’ τον δανεισμό του στις 30 Ιουνίου.

Και παρά την επιθυμία του παίκτη να μείνει για άλλον 1,5 μήνα στην Κολομβία, για να αγωνιστεί και στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, η Κάλιαρι του έχει διαμηνύσει πως θα πρέπει να επιστρέψει στο τέλος του μήνα. Την ίδια ώρα, ο Αντρέα Στραματσόνι θα έχει από αύριο (με το που γυρίσει στην Αθήνα) νέο κύκλο προσωπικών επαφών με τη διοίκηση της Κάλιαρι (έχει χρόνια φιλία με τον πρόεδρό της) προκειμένου να πιέσει κι αυτός με τη σειρά του για να γίνει το deal μέσα στην επόμενη εβδομάδα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ