aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑλέφαντος: «Εσύ τελείωσες - Δεν κάνεις για μεγάλη μπάλα πια»

Αλέφαντος: «Εσύ τελείωσες – Δεν κάνεις για μεγάλη μπάλα πια»

Ο Νίκος Αλέφαντος κρατάει το καλύτερο για τα Χριστούγεννα και εξαπολύει… ρουκέτες στο blog του στο Pagenews.gr. Ποιος τον απογοήτευσε και τον καλεί να φύγει από το ποδόσφαιρο γιατί δεν μπορεί να προσφέρει πλέον. Τι λέει για τις μεταγραφάρες Μαρινάκη, που δεν έχει κάνει κανένας άλλος και ποιος θα είναι για πάντα ο προπονητής που θα θυμάται ο κόσμος.

Αναλυτικά:

«Ο Μουρίνιο παλαιότερα μου άρεσε, τον γούσταρα πολύ. Ανέβηκε όλα τα σκαλοπάτια στην κορυφή, σωστά και δίκαια. Όμως στη Μάντσεστερ ήταν λες και γύρισε στην πρώτη Δημοτικού. Τα διέλυσε όλα. Και πολύ τον κράτησαν. Πριν τον διώξουν βγήκα και είπα εδώ ότι πρέπει να φύγει οπωσδήποτε, δεν πάει άλλο. Έγινε νευρικός, τσακώθηκε με όλους τους παίκτες, πλήρης αποτυχία. Έχει καλό υλικό η Μάντσεστερ, καλούς παίκτες. Δεν ήταν για τέτοια διάλυση. Και ήρθε ο Σόλσκιερ και παίξανε καλή μπάλα αμέσως, ηρέμησε η ομάδα.

Δεν ξέρω αν θα ξαναδουλέψει ο Μουρίνιο σε υψηλό επίπεδο. Όχι όμως πια με το ύφος του αρχιδήμιου! Αυτό το ύφος είχε, ούτε καν το ύφος του καθηγητή. Είχε το ύφος του αρχιδήμιου! Δεν υπάρχουν πια αυτά στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να το κόψει αυτό, απογοήτευσε και τους θαυμαστές του. Στεναχώρησε όλους τους φίλους της Μάντσεστερ η οποία είναι αγαπητή παγκοσμίως.

Φέργκιουσον πάντως δεν ξαναβγαίνει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτός τα είχε όλα. Είχα πάει και από κοντά να δω τη δουλειά του για 20 μέρες. Είχε τη γνώση, είχε δώσει ηρεμία στην ομάδα, είχε πάθος, αγαπούσε την ομάδα. Τα είχε όλα.

Χαιρετισμούς στον Κερκυραίο Νίκο Μαυρωνά, μεγάλο Ολυμπιακό που έχει γράψει βιβλία για τον Ολυμπιακό! Είναι ωραίος Ολυμπιακός αυτός. Τρομερός ο Μιλιβόγεβιτς με την Κρίσταλ Πάλας, τον είδα και στη μεγάλη νίκη επί της Σίτι. Για Λίβερπουλ τα έχω πει από καιρό ότι μου αρέσει πολύ και ότι πάει φουλ για τον τίτλο, την έχω αναλύσει δύο διαφορετικές φορές στη στήλη.

Ο Μιλιβόγεβιτς δείχνει τι παίκτες έχει φέρει στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης. Δεν είναι εύκολο να κάνεις καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχει μεγάλη εξέλιξη, ξέρει πολλή μπάλα, είναι χάφαρος. Από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Και σκοράρει.

Όπως και ο Χολέμπας έκανε μεγάλη καριέρα στην Αγγλία. Και αυτόν τον είχαμε στον Ολυμπιακό. Τον απολαμβάνω αυτά τα χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ. Μπάλα με το τσουβάλι, αριστερό πόδι, γρήγορος, ψηλός, παιδαράς. Και ευέλικτος. Όχι ψηλός άχαρος. Πώς τον έχασαν αυτόν από την Εθνική μας ομάδα! Τι αηδίες είναι αυτές. Από κοντά έπρεπε ρε να τον είχατε αυτόν τον παίκτη.

Όταν φεύγεις από μία ομάδα κύριε Μουρίνιο έτσι χάλια όπως έφυγες, ο κόσμος δεν θυμάται τις προηγούμενες επιτυχίες σου. Ο κόσμος θυμάται το τελευταίο κάζο, την αποτυχία. Χάλασε την εικόνα του. Και τα λέω αυτά εγώ που τον θαύμαζα. Ακόμα και οι προπονήσεις του ήταν απαρχαιωμένες, σύμφωνα με αυτά που διαβάζω από παίκτες. Είμαι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί δεκαετίες, Φέργκιουσον δεν ξαναβγαίνει. Και ο κόσμος τον θυμάται με αγάπη διότι έφυγε ως επιτυχημένος».

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ