aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆκυρο το μπλόκο, «πρασινίζει» η Λιβαδειά

Άκυρο το μπλόκο, «πρασινίζει» η Λιβαδειά

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα μπει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός. Παρόλο που την Πέμπτη γνωστοποιήθηκε απόφαση του Σταύρου Κοντονή, σύμφωνα με την οποία άναβε κόκκινο στην παρουσία οπαδών του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Όπως γράφει το «Goal», η άμεση αντίδραση του «τριφυλλιού», που διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι απαγορεύτηκε ΚΑΙ η μεμονωμένη μετακίνηση (πέρα από την οργανωμένη) είχε ως αποτέλεσμα την παραδοχή από πλευράς του Υφυπουργείου ότι έγινε λάθος στη διατύπωση.

Αφότου, λοιπόν, η παράλειψη αποδόθηκε σε λανθασμένη πληροφόρηση του Σταύρου Κοντονή από κάποιον υπάλληλο (όσον αφορά διαδικαστικές απαιτήσεις της αστυνομίας), υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι η διαδικασία θα ξεμπλοκαριστεί.

Και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής θα γίνει κοινοποίηση του ίδιου εγγράφου, με απαλοιφή της λέξης «μεμονωμένη», κάτι που θα δώσει το δικαίωμα στους φίλους του Παναθηναϊκού να βρεθούν κανονικά το Σάββατο στη Λιβαδειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ