aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑϊντάρεβιτς: «Είμαστε top ομάδα, πρέπει να καλύψουμε τη διαφορά»

Αϊντάρεβιτς: «Είμαστε top ομάδα, πρέπει να καλύψουμε τη διαφορά»

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, μίλησε στο επίσημο πρόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΚ, το οποίο κυκλοφορεί για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Σουηδός – μεταξύ άλλων – χαρακτήρισε την Ένωση «top ομάδα» και τόνισε ότι πρέπει να καλύψει τη διαφροά από την κορυφή. Προσθέτοντας «Θέλουμε να γίνουμε οι καλύτεροι».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ακόμα και τώρα στο πρωτάθλημα δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, είμαστε top ομάδα και πρέπει να καλύψουμε τη διαφορά που μας χωρίζει από την κορυφή. Οσο αυτό είναι πιθανό, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι άποψη ζωής για μένα αυτό. Αν θέλεις κάτι να πετύχεις στη ζωή, και σαν άτομο και σαν ομάδα, θα πρέπει να στοχεύεις πάντα την κορυφή. Αν δεν κοιτάς την κορυφή, τότε δεν υπάρχει λόγος να παίζεις ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να αρκείσαι στα λίγα, δεν μπορείς να λες ότι είσαι οκ, πρέπει να ζητάς το παραπάνω από το οκ. Θέλουμε να γίνουμε οι καλύτεροι».

Επίσης, ο νεοαποκτηθείς «κιτρινόμαυρος» άσος, αναλύει την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία, αναφέρεται στις πρώτες του εντυπώσεις και εξηγεί τους τομείς στους οποίους μπορεί άμεσα να βοηθήσει στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ