aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αγώνας δρόμου

Επιβεβαιώθηκε η θλάση β’ βαθμού του Αργεντίνου γκολτζής, ο οποίος μένει εκτός μίνιμουμ για 20 ημέρες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» της 28ης Οκτωβρίου. Πρόβλημα και με Βιγιαφάνιες. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία νέα προβλήματα τραυματισμών «γέννησε» στον Παναθηναϊκό το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και το ήδη επιβαρημένο απουσιολόγιο του Μαρίνου Ουζουνίδη, «φορτώθηκε» κι άλλο.

Πρώτα απ’ όλα, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε την Κυριακή ο Αντρές Τσάβες επιβεβαίωσε τη θλάση β’ βαθμού (εκτεταμένη) στη μεσότητα του δεξιού ημιτενοντώδους και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Όπερ σημαίνει πως ο Αργεντινός άσος θα χάσει τα δύο επόμενα σερί εντός έδρας παιχνίδια των πράσινων με ΠΑΣ Γιάννινα (30/9) και ΑΕΛ (16/10) και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι του «τριφυλλιού» στη Λαμία (21/10) και πολύ περισσότερο το ντέρμπι “αιωνίων” με τον Ολυμπιακό (28/10) στη Λεωφόρο.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Τσάβες, σε ιατρικές εξετάσεις υποβλήθηκε την Κυριακή και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός άσος έκανε υπερηχογράφημα όπου διαγνώστηκε θλαστικό τραύμα στην έσω κεφαλή του δεξιού γαστροκνήμιου. Θα κάνει τρεις ημέρες ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Ο δε Χατζηγιοβάνης υποβλήθηκε σε θεραπεία, διότι έχει δεχθεί ένα δυνατό χτύπημα στην ποδοκνημική και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει σήμερα.

Μπαίνει σε επιτήρηση από την ΟΥΕΦΑ

Στον Παναθηναϊκό χρειάζονται 2.5 εκ. ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα τα οποία δεν υπάρχουν και έτσι το τριφύλλι παίρνει την πρώτη… κίτρινη κάρτα από την UEFA. Ρευστό δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό και από τη στιγμή που η μεταγραφή του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα έχει… κολλήσει, δεν αναμένεται να πληρωθούν μέχρι το τέλος του μήνα οι υποχρεώσεις ύψους 2,5 εκ. ευρώ που χρειάζονται προκειμένου οι «πράσινοι» να μη βρεθούν υπό την επιτήρηση της UEFA. To τριφύλλι θα δει την… κίτρινη κάρτα από την UEFA και για να γλιτώσει τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να καλύψει τον Δεκέμβρη και τον Μάρτη υποχρεώσεις που φτάνουν τα 7 .000.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ