aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αγκαλιάζει Πούκι ο Παναθηναϊκός

Όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τεέμου Πούκι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται και είναι σε πολύ προχωρημένο σημείο, με τις πιθανότητες να είναι σαφέστατα υπέρ των «πράσινων» που προσφέρουν περί το 1.5 εκατομμύριο ευρώ για την απόκτηση του Φινλανδού επιθετικού, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Πράσινη». Όπως αναφέρουν οι Δανοί, ο άνθρωπος του «τριφυλλιού» που είχε μεταβεί στη χώρα για απευθείας επαφές έχει επιστρέψει στη βάση του και πλέον οι συζητήσεις γίνονται εξ αποστάσεως.

Η Μπρόντμπι φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση πως θα παραχωρήσει τον 27χρονο άσο, ο οποίος πιέζει για να πάρει μεταγραφή και δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του που λήγει το 2018. Μάλιστα οι Δανοί έχουν ζητήσει να κρατήσουν τον παίκτη στα δύο σημαντικά παιχνίδια που έχουν μπροστά τους, με τη Χάιντουκ στην Κροατία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και το ντέρμπι της Κυριακής με την Κοπεγχάγη. Εφόσον όλα πάνε καλά, λοιπόν, και ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες της μεταγραφής (από το ποσό, μέχρι τον τρόπο καταβολής των χρημάτων), ο Πούκι θα έρθει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα. Άλλωστε, υπενθυμίζεται, πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε στον επόμενο γύρο του Europa League, αν φυσικά ο Παναθηναϊκός αποκλείσει την Γκαμπάλα.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Πούκι, για την οποία επείγονται στον Παναθηναϊκό, έχουν βάλει στην αναμονή όλα τα υπόλοιπα θέματα με πρώτο αυτό του Γκάμπριελ Σίλβα. Ουσιαστικά είναι στο χέρι των «πράσινων» αν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ από την Ουντινέζε. Στα μέσα Αυγούστου θα τελειώσει και τυπικά και το ζήτημα της επέκτασης συμβολαίου του Ροντρίγκο Μολέδο μέχρι το 2020, με την άφιξη του ατζέντη του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ