aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αυξάνει το λάτιν στοιχείο ο ΠΑΟΚ

Στην Ισπανία και την Πορτογαλία φαίνεται πως έχει στραμμένη την προσοχή του ο Μάριο Μπράνκο όσον αφορά την ενίσχυση του ΠΑΟΚ για την επόμενη χρονιά.

Είναι μία απόφαση που έχει ληφθεί από τους ιθύνοντες του συλλόγου, καθώς οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ιβηρική Χερσόνησο είναι αρκετοί.

Υπάρχει πληθώρα επιλογών και μπορούν να βρεθούν σχετικά πιο εύκολα παίκτες που ταιριάζουν στα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εν τω μεταξύ, η Live Sport υποστηρίζει πως στον «Δικέφαλο του Βορρά» θεωρούν πολλά τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ακόμα και αν η Πόρτο αποδεχθεί την πρόταση για 5 εκατ. ευρώ έναντι του 50% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου μέσου, ο παίκτης θα πάρει 1 εκατ. ετησίως που μαζί με την εφορία θα φτάσει το 1,4 εκατ. ευρώ και συνολικά για έναν και μόνο χρόνο θα ξεπεράσει τα 6,4 εκατ. ευρώ (εφόσον επιτευχθούν και τα μπόνους επίτευξης στόχων).

Παράλληλα, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχουν σκέψεις για το αν πρέπει ή όχι τελικά να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Χοσέ Κάνιας, ο οποίος είναι 32 ετών, αλλά είναι κοινώς αποδεκτό πως είναι ένας κύριος στα αποδυτήρια και έχει βοηθήσει την ομάδα στις επιτυχίες που είχε τα τελευταία χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ