aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι διεκδικητής

Για τον ΠΑΟΚ η χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού είναι ίσως κάτι παραπάνω από μία επικράτηση σε ντέρμπι. Θεωρείται από όλους στο «Δικέφαλο του Βορρά» ως η πιο τρανή απόδειξη πως πρέπει πλέον να λογίζονται ως διεκδικητές του τίτλου. Και αν όχι από φέτος, όπου το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το -3 από την περασμένη σεζόν έχουν αφήσει την ομάδα ακόμη αρκετά πίσω από την κορυφή, από την επόμενη σεζόν είναι βέβαιοι πως θα μπουν με πολύ σοβαρές αξιώσεις για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκλαμβάνουν αυτό που συμβαίνει και ως δικαίωση. Αφενός μεν για τις μάχες που έχουν δώσει για να εξασφαλίσουν το 50-50 στη διαιτησία και αφετέρου για τις επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ακόμη και τον Ιανουάριο-και παρά την πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες-έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για την ενίσχυση της ομάδας. Μάλιστα οι τρεις παίκτες που χρυσοπλήρωσε ο ΠΑΟΚ για να ενισχυθεί το χειμώνα, Ενρίκε, Ουάρντα και Πρίγιοβιτς, έβαλαν τη δική τους υπογραφή στο αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα.

Ο Ιβάν και ο Γιώργος Σαββίδης μοίρασαν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα στο τέλος του αγώνα και προφανώς γνωρίζουν καλά πως ο ΠΑΟΚ δεν ολοκλήρωσε το καθήκον του χθες. Στις εναπομείνασες επτά αγωνιστικές, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στόχος των Θεσσαλονικέων είναι το καλύτερο. Αυτό μεταφράζεται στο να ασκήσουν τη μεγαλύτερη δυνατή πίεση στον Ολυμπιακό και φυσικά να πάρουν την πρώτη θέση στα play offs, αλλά και να κατακτήσουν το Κύπελλο. Και το καλοκαίρι, με τις κατάλληλες μεταγραφικές ενισχύσεις και πάλι, να επιστρέψουν-αυτή τη φορά δυνατοί από την αρχή-στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ