aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αυτοκτόνησε ο Παναιτωλικός

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης ανέβηκε ο Λεβαδειακός, εν αναμονή του αγώνα της ΑΕΚ στα Πηγάδια, καθώς ύστερα από έναν αγώνα το αποτέλεσμα του οποίου αποτελεί «μαγική εικόνα», νίκησε στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό 1-0 με γκολ του Νιασέ στο 47΄ και παρέμεινε αήττητος στο εφετινό πρωτάθλημα, ύστερα από επτά αγωνιστικές.

Η ομάδα του Αγρινίου κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας την κατοχή έως το 73% υπέρ της, αλλά δεν βρήκε τους χώρους για να απειλήσει, αφού η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Ανιγκό ήταν για άλλη μια φορά υποδειγματική. Ο Μάρκος Πάουλο απείλησε στο 12΄ με φάουλ από 40 μέτρα (!), αλλά ο Επασί έδιωξε σε κόρνερ, ενώ ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» έκανε μεγάλη απόκρουση στο 31΄, σε σουτ του Μαρινάκη και στο 38΄ έβγαλε και το σουτ του Μάζουρεκ.

Ενάντια στη ροή του παιχνιδιού, όμως, ήταν ο Λεβαδειακός που άνοιξε το σκορ: στο 47΄ και στην πρώτη τελική τους στον αγώνα, ο Νιασέ έκανε την κεφαλιά-ψαράκι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη, που φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε. Η πίεση των γηπεδούχων εντάθηκε μετά το 0-1, όμως οι παίκτες του Χάβου ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Στο 61ο λεπτό η μπάλα στρώθηκε στον Μπεχαράνο, που μόνος στα δύο μέτρα απέναντι στον Επασί σούταρε άουτ! Στο 69΄ ο «κεραυνός» του Μάζουρεκ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί, στο 72΄ φάουλ του ίδιου έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι, στο 78΄ ο Λόπες ολομόναχος πλάσαρε πάνω από το δοκάρι, στο 83΄ η «οβίδα» του Γιουσούφ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο 85΄ ο Μαρκόφσκι πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ και στο 88΄ ο Ζαραδούκας απέκρουσε στη γραμμή την κεφαλιά του ίδιου!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μόρας, Μιχάι, Μπεχεράνο, Μάζουρεκ, Ρόσα (46΄ Μαρκόφσκι), Μάρκος Πάουλο (57΄ Λόπες), Κλέσιο (65΄ Μοράρ), Ντίας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος (90΄ Καλτσάς), Μπραντάο, Τόνι Σίλβα (70΄ Γιακουμάκης), Γιουσούφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ