aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αυτοί αποχωρούν από τον Ολυμπιακό

Οπως ο περσινός Ιανουάριος έτσι και ο φετινός ξεκινά για τους ερυθρόλευκους με αποχωρήσεις. Το ρόστερ είναι γεμάτο και με παίκτες που από την αρχή της χρονιάς ο Μπέντο έδειξε πως βάζει στην άκρη και στη συνέχεια τους τελείωσε αγωνιστικά μη χρησιμοποιώντας τους σχεδόν καθόλου και πλέον η χειμερινή μεταγραφική περίοδος έρχεται για να φέρει αυτό που είχε τονίσει και δημόσια ο Πορτογάλος τεχνικός: Τις αποχωρήσεις.

Την ώρα λοιπόν που το πλάνο για το πώς θα κινηθεί ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική αγορά εξελίσσεται, αρχίζουν και οι αποχωρήσεις με τον Δημήτρη Σιόβα να είναι ο πρώτος που θα ανοίξει την πόρτα. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ήδη από χθες έχει φιξαριστεί το deal για την αποχώρηση του Ελληνα κεντρικού που τη φετινή σεζόν έχει να επιδείξει μόνο 32 λεπτά συμμετοχής στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με την Μπερ Σεβά όπου αποχώρησε τραυματίας και ένα 90λεπτο με τον Πλατανιά για το Κύπελλο.

Ο μάνατζερ του Σιόβα είχε χθες συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού όπου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οριστικοποιήθηκε η αποχώρησή του για ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστη. Πάντως όλα δείχνουν πως δεν είναι η Μπέτις του Βίκτορ που ενδιαφέρεται όπως είχε ενδιαφερθει και τον περασμένο Αύγουστο. Τον δρόμο του Σιόβα αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να πάρουν και οι Βούρος, Ζντιέλαρ, Τσιμίκας, ενώ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα προκύψει με τον Μάριν.

Οπως αναφέρθηκε ξανά, είναι ορθάνοικτη η πιθανότητα δανεισμού και του Βιάνα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για απόφαση-έκπληξη του Μπέντο με παίκτη που προοριζόταν στην αρχή της σεζόν επί Βίκτορ για βασικός.

Από εκεί και πέρα στην υπόθεση του Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός διατηρεί το καθαρό προβάδισμα, καθώς όλα δείχνουν πως και οι υπόλοιπες τρεις ελληνικές ομάδες που ήταν στο κόλπο έχουν αποσυρθεί. Βεβαίως σημαντικό ρόλο στην υπόθεση του Ιρανού παίζει ο χρόνος συμμετοχής που θα έχει, γι’ αυτό και η πιθανή απόκτησή του (ή οποιουδήποτε άλλου επιθετικού, όπως του Βέλλιου που παραμένει ανοικτό) θα δείξει πώληση είτε του Ιντέγε είτε του Καρντόσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ