aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑυτό είναι το deal ανάμεσα σε Άρσεναλ και ΠΑΟΚ για Ακπόμ!

Αυτό είναι το deal ανάμεσα σε Άρσεναλ και ΠΑΟΚ για Ακπόμ!

Μόνο η άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα για τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή των συμβολαίων έχει απομείνει για την οριστικοποίηση της απόκτησης του Τσούμπα Άκπομ από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που μετάδωσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6, η διοίκηση του Δικεφάλου τα έχει βρει σε όλα με την Άρσεναλ για την παραχώρηση του 23χρονου επιθετικού, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να κλείνει με ένα ποσό που υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ, ενώ προβλέπεται και ποσοστό μεταπώλησης, καθώς ο παίκτης είναι αρκετά νεαρή ηλικία και η Άρσεναλ θέλει να βγει κερδισμένη σε πιθανή πώληση του ποδοσφαιριστή στο μέλλον.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, δεν αποκλείεται ο παίκτης να βρίσκεται στο αεροπλάνο ακόμα και τη Δευτέρα, ώστε να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη και να ανοίξει και επίσημα το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, σημαντικό ρόλο για να καμφθούν οι ενδοιασμοί του παίκτη, έπαιξε τόσο η παρουσία του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, όσο και οι πρωταγωνιστικές βλέψεις των Θεσσαλονικιών στη Super League.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ΠΑΟΚ καλύπτει τη θέση του δεύτερου επιθετικού πίσω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με έναν παίκτη που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σέρβο, αφού ο παίκτης της Άρσεναλ μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης και μπορεί να κινηθεί πολύ εύκολα και έξω από το… κουτί της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ