aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑυτή η Ελλαδάρα πού ήταν χαμένη τόσο καιρό;

Αυτή η Ελλαδάρα πού ήταν χαμένη τόσο καιρό;

Υπέροχο ποδόσφαιρο, συνδυασμοί, ευκαιρίες, γκολ, επιτέλους νίκη! Μαγική Ελλαδάρα, με 14 καμικάζι στο χορτάρι, έλιωσε τη Βοσνία με το φτωχό 2-1 και δείχνει ότι ο διακόπτης γυρίζει. Δεν πρόκειται περί δημοσιογραφικής υπερβολής, αλλά για την πραγματικότητα!

Η Ελλάδα όχι απλά ήταν μια κανονική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ κόντρα στη Βοσνία, αλλά ήταν πραγματική απόλαυση, καθώς όχι μόνο επικράτησε 2-1 της Βοσνίας που καιγόταν για τη νίκη, όχι μόνο δημιούργησε πάνω από 25 τελικές, επιπρόσθετα μπόρεσε να κάνει το χάλι που παρουσιάστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια της διαδικασίας των προκριματικών να φαντάζει σαν ένα μακρινός εφιάλτης.

Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια, έχασε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο σωρεία ευκαιριών και παρά τη μεγάλη ατυχία της (δύο δοκάρια), πήγε κόντρα σε όλα και της βγήκε, αφού δικαιώθηκε στο τέλος χάρη σε ένα αυτογκόλ του Κοβάτσεβιτς στο 88′, έπειτα από υπέροχη ενέργεια του Φετφατζίδη που είχε περάσει πριν από λίγα λεπτά στο ματς.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Παυλίδης στο 30′ από ασίστ του Μάνταλου, ενώ είχε ισοφαρίσει στο 35′ η Βοσνία με τον Γκόγιακ σε μία από τις δύο ευκαιρίες που δημιούργησε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Ελλάδα (Φαν’τ Σιπ): Πασχαλάκης – Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης – Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος – Λημνιός (83’ Φετφατζίδης), Μπακασέτας, Μάνταλος (60’ Μασούρας) – Παυλίδης (70’ Κουλούρης).

Βοσνία (Προσινέτσκι): Σέχιτς, Μπίτσακτσιτς, Κβρζιτς, Σάριτς (63’ Ντούλιεβιτς), Κοβάσεβιτς, Τσίμιροτ (46’ Γιάγιαλο), Πιάνιτς, Κολάσινατς, Χόντζιτς (71’ Μπάιτς), Χαΐροβιτς, Γκόγιακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ