aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆφησε υποσχέσεις ο Ολυμπιακός, 5-0 τη Μποτοσάνι

Άφησε υποσχέσεις ο Ολυμπιακός, 5-0 τη Μποτοσάνι

Με τον καλύτερο τρόπο φρόντισε να ολοκληρώσει την παρουσία του στο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε με το ευρύ 5-0 της ρουμανικής Μποτοσάνι. Οι Πειραιώτες αναχωρούν την Πέμπτη (5/7) από την Αυστρία και επιστρέφουν στη βάση τους, αφήνοντας πίσω τους καλά δείγματα από τη δουλειά που γίνεται τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας.

Μετά το 3-0 επί της Βάτενς, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε έναν πιο δυνατό αντίπαλο, καθώς η Μποτοσάνι τερμάτισε πέρσι στην 8η θέση του πρωταθλήματος της Ρουμανίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε ξανά πρόσωπα και διατάξεις, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του, όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι.

Οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο δυσκολεύονταν απέναντι στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων τους. Ο Χριστοδουλόπουλος στην πρώτη του -έστω ανεπίσημη- εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα κάθε άλλο παρά έξω από τα νερά του έδειχνε, παίρνοντας συνεχώς πρωτοβουλίες στο γήπεδο.

Χημεία στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού δεν υπήρχε και μοιραία ο ρυθμός ήταν ένα ζητούμενο, πολύ περισσότερο οι συνεργασίες. Τουλάχιστον μέχρι το 41′, όταν Χριστοδουλόπουλος και Μάριν έκρυψαν τη μπάλα, ο πρώτος την εμφάνισε στα πόδια του Γκερέρο και ο Ισπανός φορ την χάιδεψε με το αριστερό σκοράροντας σε κενή εστία. Τρίτο τέρμα σε δύο φιλικά για τον πρώην φορ της Λεγανές, σεφτέ στις ασίστ για τον Λάζαρο.

Ο Μαρτίνς άλλαξε όλη την ενδεκάδα με την έναρξη του δεύτερου μέρους και η Μποτοσάνι γρήγορα κατάλαβε πώς θα εξελιχθεί το φιλικό. Φορτούνης και Καμαρά γρήγορα ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0, αμφότεροι σκοράροντας με το δεξί στο 50′ και το 58′ αντίστοιχα.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κάπου άρχισαν να σκέφτονται και τα πόδια τους αφού οι Ρουμάνοι βαρούσαν στο ψαχνό, ενώ ο Μαρτίνς δεν σταματούσε να δοκιμάζει πράγματα αλλάζοντας πρόσωπα, θέσεις και προσανατολισμό στους παίκτες του. Και 4-4-2 έπαιξαν οι Πειραιώτες και με τριάδα στην άμυνα.

Ο Βέργος με κεφαλιά στο 86′ σημείωσε το 4-0, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα και σε λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς. Ο Βρουσάι φύλαγε το καλύτερο για το τέλος (έπαιξε αρχικά ως εξτρέμ και εν συνεχεία ως μπακ-χαφ όλη την πλευρά), αφού με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής σκόραρε για το τελικό 5-0 στο Sportzentrum Schwaz.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ