aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆφησε τον Ηρακλή στον... βυθό και ανάσανε ο Παναιτωλικός

Άφησε τον Ηρακλή στον… βυθό και ανάσανε ο Παναιτωλικός

Καλύτερος και πιο αποτελεσματικός ο Παναιτωλικός λύγισε με 2-0 τον μαχητικό Ηρακλή, τον άφησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αγρινίου ήταν ο Κλέσιο που πέτυχε ένα γκολ και …σέρβιρε άλλο ένα

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προήγηθηκε στην πρώτη καλή στιγμή (με υπέροχη ατομική προσπάθεια του Κλέσιο και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή με την συμπλήρωση είκοσι λεπτών, ενώ έχασε ευκαιρία να τελειώσει το ματς νωρίς, όταν ο Κούσας με κεφαλιά στο 35′ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Ηρακλής που είχε μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς βγήκε δειλά δειλά μπροστά και …ακούμπησε το γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου. Πρώτα ο Πασάς πλάσαρε πάνω στον Κυριακίδη και στη συνέχεια της φάσης, ο Περόνε με το κεφάλι «σημάδεψε» με την σειρά του το δοκάρι. Ο «γηραίος» που πάλεψε μέχρι το τέλος και άξιζε ένα γκολ, είχε άλλη μια καλή ευκαιρία στο 83′ όταν ο Μπαρτολίνι με κοντινή κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 85′ όταν σε υποδειγματική αντπίθεση ο Κλέσιο σέρβιρε έτοιμο γκολ (μετά από υπέροχη κούρσα και πάσα στην μικρή περιοχή) στον Μαρκόβσκι, που με προβολή έκανε το τελικό 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Κλέσιο και πάλι είχε προσπάθεια στο δοκάρι.

ΣΚΟΡΕΡ: 19′ Κλέσιο, 85′ Μαρκόβσκι

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 22′ Μάκος, 45′ Μύγας, 86′ Λεντέσμα-21′ Περόνε

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρατσάνης (Τρικάλων)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: (Γ. Μαντζουράκης ): Kυριακίδης, Κούσας, Τομανέ (66′ Μαρκόβσκι), Κλέσιο, Φερέιρα (66′ Καμαβουάκα), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Χαντάκιας, Ουάρντα (76′ Λεντέσμα).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμάντας, Στάμου (59′ Αγγελόπουλος), Μοντέιρο, Ιντζόγλου, Περόνε, Πασάς (46′ Λεοζίνιο), Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κούρος. (80′ Λάμπρου)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ