aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑφήνει Τσέλσι, κοιτάει το… βουνό ο ΠΑΟΚ

Αφήνει Τσέλσι, κοιτάει το… βουνό ο ΠΑΟΚ

Στην άκρη οφείλει να αφήσει ο ΠΑΟΚ το χθεσινό παιχνίδι με την Τσέλσι. Πρόκειται για μία «εντός προγράμματος» ήττα για τους Θεσσαλονικείς, αφού οι Λονδρέζοι είναι το πρώτο φαβορί του 12ου ομίλου για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Επόμενο παιχνίδι για τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην Ευρώπη είναι στις 4 Οκτωβρίου, με αντίπαλο την ΜΠΑΤΕ στη Λευκωρία για τη 2η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA. Μέχρι τότε, όμως, υπάρχουν τρία ντέρμπι για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Η αρχή γίνεται με το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα, και θέλει μία ρεβάνς για την περσινή σεζόν.

Στη συνέχεια, ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη ξανά στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, στο πρώτο ντέρμπι των δύο ομάδων της συμπρωτεύουσας. Και ακολουθεί στις 30 Σεπτεμβρίου ακόμη ένα ντέρμπι, αυτό με τον Ολυμπιακό, πριν βρεθούν στα ευρωπαϊκά… σαλόνια οι «ασπρόμαυροι», ταξιδεύοντας στη Λευκορωσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ