aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Αφεντικό στην άμυνα της Σαρλερουά ο Βράνιες, σκέψεις επιστροφής στην εθνική Βοσνίας»

«Αφεντικό στην άμυνα της Σαρλερουά ο Βράνιες, σκέψεις επιστροφής στην εθνική Βοσνίας»

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Όγκνιεν Βράνιες στη Σαρλερουά δεν αποκλείεται να ανοίξουν τον δρόμο για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Όγκνιεν Βράνιες έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην βελγική ομάδα αποτελώντας τον «βράχο» της άμυνας της. Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Άντερλεχτ στη Σαρλερουά δείχνοντας να βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του.

Ο Βράνιες έχει καταγράψει 6 συμμετοχές (4 στο πρωτάθλημα και 2 για το Κύπελλο) με την Σαρλερουά σε αυτό το διάστημα να έχει απολογισμό 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Η «La Derniere Heure» χαρακτήρισε τον 31χρονο σέντερ μπακ ως το «πραγματικό αφεντικό της άμυνας», ενώ την ίδια στιγμή δημοσιεύματα από την Βοσνία θέλουν τον νεοφερμένο ομοσπονδιακό τεχνικό Ιβάιλο Πέτεφ να σκέφτεται να καλέσει ξανά τον Βράνιες στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από περίπου έναν χρόνο ο έμπειρος αμυντικός είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από την εθνική Βοσνίας, ωστόσο δείχνει να το ξανασκέφτεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ