aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ: Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Αραούχο!

ΑΕΚ: Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Αραούχο!

Η άφιξη του Σέρχιο Αραούχο στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στην ΑΕΚ θα γίνει την Παρασκευή μετά τις 13:00.

Η ΑΕΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τη Λας Πάλμας για τον δανεισμό του Αραούχο ως το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, με τον «Τσίνο» να επιστρέφει στην Ένωση!

Όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ, η ΑΕΚ θα δώσει ένα ενοίκιο της τάξεως των 300.000 ευρώ, ενώ μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει με κανονική μεταγραφή τον Αργεντινό επιθετικό πληρώνοντας στη Λας Πάλμας 2,7 εκατ. ευρώ.

Η άφιξη του Αραούχο στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στην ΑΕΚ αναμένεται την Παρασκευή (31/01) γύρω στις 13:30 όταν και θα προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο «Τσίνο» βρίσκεται στα Κανάρια Νησιά και μαζεύει τα πράγματά του για να πετάξει για την Αθήνα μέσω Μαδρίτης, με τον Αργεντινό φορ να μην… βλέπει την ώρα να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ