aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ : Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Μοράν

ΑΕΚ : Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Μοράν

Η ΑΕΚ έκλεισε χθες την πρώτη της μεταγραφική ανάγκη με την απόκτηση του Σοζέι Μασούντ και πλέον επικεντρώνεται για να ολοκληρώσει και τη δεύτερη, που όπως φαίνεται θα αφορά στην απόκτηση του μέσου που θα καλύψει το κενό του Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο εκλεκτός της Ένωσης και του Μανόλο Χιμένεθ για την εν λόγω θέση είναι ο Έρικ Μοράν της Λεγανιές, με τον 26χρονο χαφ να συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία εκείνα που αναζητά τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ.

Οι επαφές για την εν λόγω υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη και από σήμερα αναμένεται να κορυφωθούν. Προκειμένου να γίνει σαφές το πλαίσιο κάτω από το οποίο θα μπορέσει να προχωρήσει η εν λόγω μεταγραφή. Αν δηλαδή η ΑΕΚ θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό στην Λεγανιές (το συμβόλαιο του Μοράν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι) ή ο παίκτης θα έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του, για να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Με τον παίκτη η ΑΕΚ έχει επί της ουσίας συμφωνήσει και έτσι το μόνο που απομένει για να πραγματοποιηθεί και η δεύτερη χειμερινή προσθήκη της ΑΕΚ, είναι να επέλθει συμφωνία με την Λεγανιές. Η οποία πάντως, δεν δείχνει την πρόθεση να κλείσει τον δρόμο στον Μοράν, μιας και ο Ισπανός χαφ έχει χάσει τη θέση του βασικού στον ισπανικό σύλλογο.

Το θέμα του Μοράν μπαίνει λοιπόν για τα καλά στην τελική του ευθεία, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αισιοδοξούν πως άμεσα, θα μπορέσουν να το ολοκληρώσουν. Κάνοντας μέσα στις επόμενες μέρες και την δεύτερη μεταγραφική κίνηση για τον Γενάρη και προχωρώντας από εκεί και έπειτα για να τελειώσουν και το θέμα του εξτρέμ, που έπεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ