aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Πλήγμα με Ανσαριφάρντ

Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ, καθώς ο Καρίμ Ανσαριφάρντ διαπιστώθηκε πως έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική και δεδομένα θα χάσει το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο και το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη. Ο Ιρανός άσος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος σκόρερ της «Ένωσης» τραυματίστηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και θα είχε αποφύγει τη ζημιά, αν από την ασυνεννοησία μεταξύ Μπέμπεκ και Τζήλου δεν απαγορευόταν στον Μανόλο Χιμένεθ να τον αντικαταστήσει με τον Νέλσον Ολιβέιρα, όπως είχε αποφασίσει. Ο Πορτογάλος θα κληθεί να σηκώσει το βάρος στην επιθετική γραμμή στα επόμενα τουλάχιστον δύο ματς.

Στο μεταξύ, απόψε θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Εκφράζονται φόβοι πως ο Ρουμάνος έχει υποστεί θλάση. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, συμπεριλαμβανομένου και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Όσοι έπαιξαν χθες έκαναν αποθεραπεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ