aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ-ΠΑΟ: Είναι τρελός ο Σουηδός!

Γιατί το σύνθημα που κάποτε ακουγόταν για τον Βαζέχα αφιερώνεται πλέον στον ίδιο απέδειξε ο Μπεργκ! Πετυχαίνοντας δυο γκολ -το 2ο στο 90’- ο Σουηδός υπέγραψε τεράστιο διπλό του ΠΑΟ επί της ΑΕΚ (2-3).

Ποια είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα βροντοφώναξε μέσα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός!  Μετά από ένα φοβερό ντέρμπι με την ΑΕΚ και χάρη στον εκπληκτικό Μάρκους Μπεργκ, οι «πράσινοι» απέδρασαν με τεράστια νίκη (2-3).

Παρόλο που η «Ένωση» αντέδρασε μετά το επιβλητικό πρώτο ημίχρονο του «τριφυλλιού» (όταν έβαλε δυο γκολ με Μπεργκ και Κλωναρίδη και θα μπορούσε περισσότερα), η ομάδα του Ουζουνίδη κατάφερε να πάρει αυτό που άξιζε με… buzzer beater του Σουηδού στο 90’!

Πήγε στράφι, έτσι, η εξαιρετική εμφάνιση του Χριστοδουλόπουλου, που πήγε να γυρίσει μόνος το ματς μετά το ημίχρονο, σκοράροντας πέναλτι (για χέρι του Βιγιαφάνιες) και φτιάχνοντας την ισοφάριση για τον (ακάλυπτο) Πέκχαρτ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες (63’ Μπακασέτας), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (46’ Πέκχαρτ), Πατίτο (46’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Αραούχο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Βιγιαφάνιες (85’ Μπουμάλ), Εμποκού (68’ Λουντ), Κλωναρίδης, Μπεργκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ