aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ: Ο Καρντόσο και οι πρώτες μεταγραφές

ΑΕΚ: Ο Καρντόσο και οι πρώτες μεταγραφές

Η αντίστροφη μέτρηση για την εποχή Καρντόσο στην ΑΕΚ έχει ξεκινήσει. Στην Ένωση δουλεύουν τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Πορτογάλο τεχνικό ώστε να κλείσει θετικά το θέμα μέσα στην εβδομάδα.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αποτελεί την βασική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη που θεωρεί πως θα μπορέσει να δώσει στην ΑΕΚ την αγωνιστική φιλοσοφία που επιθυμεί, αυτή που δεν μπόρεσε να βρει την περσινή σεζόν με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Με το που ανοίξει επίσημα η εποχή Μιγκέλ Καρντόσο στην ΑΕΚ θα τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι, όσο και οι αποφάσεις για το υπάρχον ρόστερ.

Ο Λυμπερόπουλος άλλωστε έχει κάνει δουλειά έχοντας έτοιμη λίστα με «δουλεμένες» περιπτώσεις περιμένοντας το οκ του νέου προπονητή. Ο Καρντόσο βεβαίως θα χρειαστεί ένα μικρό χρόνο προσαρμογής για να αξιολογήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το ρόστερ της ομάδας και να κατανοήσει που ακριβώς είναι αναγκαία η ενίσχυση της ομάδας. Το καλό για τον Καρντόσο είναι πως έχει αρκετό χρόνο μπροστά του για να δράσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ