aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ: Ντέλετιτς και επίσημα ως το 2022 (pics)

ΑΕΚ: Ντέλετιτς και επίσημα ως το 2022 (pics)

Ο Μίλος Ντέλετιτς, όπως αναμενόταν, πέρασε από τα γραφεία της ΑΕΚ το μεσημέρι της Δευτέρας για τις υπογραφές, με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ακόμα μια μεταγραφική προσθήκη για το φετινό καλοκαίρι ολοκλήρωσε η ΑΕΚ, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μίλος Ντέλετιτς. Ο 25χρονος Σέρβος εξτρέμ, ο οποίος έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την ΑΕΛ, ήταν γνωστό ότι είχε φτάσει σε συμφωνία με την ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες.

Ουσιαστικά απέμεναν μόνο τα τυπικά, τα οποία υπολογίζονταν για σήμερα Δευτέρα (01/06) από τη στιγμή που η συνεργασία του με την ΑΕΛ ολοκληρώθηκε και επίσημα. Ο Ντέλετιτς πέρασε το μεσημέρι από τα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, παρουσία και του τεχνικού διευθυντή Νίκου Λυμπερόπουλου, και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Ντέλετιτς ζήτησε και πήρε τη φανέλα με τον αριθμό «11», ενώ αποτελεί την έκτη μεταγραφική κίνηση μετά τους Αθανασιάδη, Παουλίνιο, Βράνιες, Σιμάο και Ζεράλδες. Από σήμερα ξεκινάει προπονήσεις, ενώ αναμένεται να βρίσκεται και στην αποστολή που φεύγει αύριο για Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου θα κριθεί από τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μίλος Ντέλετιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Μίλος Ντέλετιτς γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1993 στο Βελιγράδι (Σερβία). Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Ραντνίτσκι Μπέογκραντ, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Επίσης υπήρξε διεθνείς με την Εθνική ομάδα U19 της Σερβίας.

Τα τελευταία τρία χρόνια φορούσε τη φανέλα της ΑΕΛ, με την οποία πραγματοποίησε 74 εμφανίσεις στην Super League, πετυχαίνοντας 10 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Μλαντένοβατς, Βοϊβοντίνα, Νάπρεντακ Κρούσεβατς, Σαγκεάτα Ναβοντάρι, Ακαντέμικα Κλιντσένι, Γιαγκόντινα, και Ράντνικ Σουρντούλιτσα.

Μίλος, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ