aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Νίκη και… ηρεμία

ΑΕΚ μέχρι τέλους. Η Ένωση υποδέχεται στις 19:30 τη Λαμία στο ΟΑΚΑ για την 13η αγωνιστική της Super League, θέλοντας να δώσει συνέχεια μετά τη νίκη επί της Ξάνθης. Ώστε να χτίσει σταδιακά σερί από την… ανάποδη μετά τον «μαύρο» Νοέμβρη που προηγήθηκε, για να παραμείνει ζωντανή για τον τίτλο, αν και αντικειμενικά πρόκειται για δύσκολη αποστολή με το -12 από την κορυφή.

Επιπλέον, υπάρχει και η δεύτερη θέση που αποτελεί πολύ πιο εφικτό στόχο για τους «κιτρινόμαυρους», που απέχουν έξι βαθμούς από τον Ολυμπιακό και πέντε από τον Ατρόμητο, ενώ υπάρχει και ο Παναθηναϊκός που παραμονεύει στο -1.

Πιθανόν να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος πιθανόν να έχει στην άκρη του μυαλού του έχει και το προσεχές ματς με την Μπενφίκα, θέλοντας να κλείσει θετικά η ομάδα του την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος. Ο 50χρονος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο, Μάρκο Λιβάγια, που θα λείψει και κόντρα στους «αετούς» λόγω της κόκκινης με Άγιαξ. Εκτός μάχης ο Λόπες εδώ και καιρό, ενώ Λαμπρόπουλος, Σιμόες και Μπακασέτας δεν υπολογίζονται για τους γνωστούς λόγους.

Ο 50χρονος κόουτς σκέφτεται να δώσει ανάσες στον Χουλτ και να παίξει ο Μπακάκης στη θέση, με τον Γκάλο να ξεκινάει δεξιά. Δεν αποκλείεται να παίξει και ο Μοράν αντί του Άλεφ στο κέντρο.

Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Οικονόμου και Τσιγκρίνσκι θα ξεκινήσουν στο κέντρο της άμυνας. Ο Γαλανόπουλος θα είναι σίγουρα ο ένας στα χαφ (με έναν εκ των Άλεφ-Μοράν). Οι Μπογέ, Μάνταλος και Κλωναρίδης θα πλαισιώσουν τον μοναδικό προωθημένο, Εζέκιελ Πόνσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ