aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ: Νέναντ Κρίστιτσιτς αξίας… 2.600.000 ευρώ

ΑΕΚ: Νέναντ Κρίστιτσιτς αξίας… 2.600.000 ευρώ

Η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ είναι… σχεδόν γεγονός. Διότι γεγονός θα γίνει σήμερα το μεσημέρι, όταν ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Ο 28χρονος Σέρβος μέσος της Ενωσης έφτασε χθες στην Αθήνα μαζί με την οικογένεια του (γυναίκα και τρία παιδιά) και θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ σε μια θέση που «πονά» πολύ και «πληγώθηκε» ανεπανόρθωτα από τον Σεπτέμβριο.

Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ μάλιστα θα κοστίσει αρκετά στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα 2,6 εκατ.ευρώ μέχρι το 2022, εκ των οποίων τα 800.000 ευρώ τους επόμενους μήνες. Πιο συγκεκριμένα, το deal της ΑΕΚ με τον Ερυθρό Αστέρα έκλεισε στις 500.000 ευρώ, ενώ μέχρι και τον Μάιο θα εισπράξει 300.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, συνολικά για τα επόμενα τρία χρόνια ο Κρίστιτσιτς θα έχει απολαβές περίπου 1,8 εκατ.ευρώ και έτσι μπαίνει στην μεγαλύτερη κατηγορία συμβολαίων εντός των «κιτρινόμαυρων» αποδυτηρίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ