aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ με... υπογραφή Καρντόσο και «μαέστρους» Ζεράλδες, Σιμάο!

ΑΕΚ με… υπογραφή Καρντόσο και «μαέστρους» Ζεράλδες, Σιμάο!

Η ΑΕΚ μαθαίνει και… ομορφαίνει! Οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν στο χορτάρι πολλά ενθαρρυντικά στοιχεία και πράγματα που ζητάει ο Μιγκέλ Καρντόσο, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο για 55 λεπτά και επικράτησαν 1-0 σε φιλικό κόντρα στην Λαμίας.

Εξαιρετική η εμφάνιση από τον μαέστρο Ζεράλδες, ο οποίος ξέρει καντάρια μπάλα και αποτελεί μια διαρκή πηγή κινδύνου για τους αντιπάλους του, ενώ πάρα πολύ καλός ήταν ξανά ο Σιμάο και δείχνει να βρίσκεται στο γήπεδο με τους συμπαίκτες του. Ντεμπούτο για τον Βέρντε, ο οποίος έβγαλε διάθεση στο 45λεπτο που έπαιξε όπως και ο Αλμπάνης, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό γκολ και με την βοήθεια του… Βύντρα ύστερα από γύρισμα του Χουλτ!

Θετικότατη και στο τακτικό και αμυντικό κομμάτι η Ένωση, παρότι παρατάχθηκε με δίδυμο… ανάγκης στα στόπερ το οποίο αποτελούνταν από τον Σβάρνα και τον Λόπες αλλά δεν δέχθηκε φάση! Από την άλλη μεριά, η Λαμία δεν έπεισε καθόλου και ο Μάκης Χάβος πρέπει να προβληματίζεται αρκετά καθώς η ομάδα του είχε προβλήματα αμυντικά ενώ επιθετικά ήταν ακίνδυνη και δεν δημιούργησε τον παραμικρό κίνδυνο στην Ένωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ