aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ για Καρλάο;

Μία ανάσα από τη συμφωνία με την ΑΕΚ βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια και ήδη άρχισαν τα πρώτα ονόματα για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν.

Ένας από αυτούς είναι και ο Καρλάο, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ και φυσικά ο Γεωργιανός τεχνικός έχει σχηματίσει την καλύτερη άποψη από την κοινή τους παρουσία στους γαλαζοκίτρινους.

«Εφόσον ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της πρόσληψης του 48χρονου προπονητή, θα πάρουν μπροστά τα μεταγραφικά. Ο Απόστολος Βέλλιος είναι στην κορυφή της λίστας για τη θέση του σέντερ φορ και ασκούνται πιέσεις στον Ηρακλή για να κλείσει το deal, ενώ ενδιαφέρον για την ίδια θέση υπάρχει και για τον 27χρονο Σενεγαλέζο Ιμπραχίμα Μπαλντέ, που μένει ελεύθερος από την Κουμπάν.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ έχουν βάλει στο μάτι τον γκολκίπερ του Ατρομήτου, Βασίλη Μπάρκα, ώστε να πλαισιώσει τον Γιάννη Ανέστη, ενώ πάντα στα υπόψη υπάρχει και ο Σωκράτης Διούδης που έχει ρήτρα 300.000 ευρώ από την Μπριζ.  Από την Κύπρο προέκυψε φημολογία για τον 30χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Καρλάο, που μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το σημερινό ρεπορτάζ του sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ