aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEAEK για Champions League, Παναθηναϊκός για το όνομα...

AEK για Champions League, Παναθηναϊκός για το όνομα…

Το μίνι – πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών συνεχίζεται μετά την επιστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου από το απόγευμα του Σαββάτου με τα ματς σε Νέα Σμύρνη και «Κλ.Βικελίδης».

Στο σημερινό πρόγραμμα και μετά το ντέρμπι της Τούμπας, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ λόγω των ειδικών συνθηκών, με τις δυο ομάδες να έχουν από μια νίκη στα μεταξύ τους ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο «στρατόπεδο» της «Ένωσης» υπάρχει ο αποκλειστικός στόχος της 2ης θέσης και οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα δεν θέλουν να παρεκλίνουν καθόλου από την επιχείρηση εξασφάλισης της παρουσίας τους στα προκριματικά του Champions League. Μέσα οι Αραούχο και Ολιβέιρα, εκτός οι Γαλανόπουλος, Μπότος και Παουλίνιο.

Στο «τριφύλλι» η κατάσταση έγινε πολύ περίεργη με την απόφαση να ενημερωθεί ο Γιώργος Δώνης και συνεπώς να γίνει γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στον πράσινο πάγκο μετά το φετινό καλοκαίρι.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, εν μέσω και συζητήσεων για τη μείωση στα οικονομικά εξαιτίας του αντίκτυπου της πανδημίας, θέλουν να παίξουν και να παρουσιάσουν την ομάδα ανταγωνιστική και αξιοπρεπή, τόσο για τον σύλλογο, όσο και για τον κόουτς που πλέον μετράει αντίστροφα για το «αντίο» έπειτα από μια διετία μεγάλης προσπάθειας και δουλειάς σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, εκτός έμειναν οι Μπεκ, Πούγγουρας και Περέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ