aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ για Άλμπορνοζ!

Άλλος ένας παίκτης έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα με τους υποψήφιους στόχους της ΑΕΚ, που έχει κάνει δυναμικό «μπάσιμο» στο μεταγραφικό παζάρι.

Όπως έγραψε, λοιπόν, το Futbolistas Chilenos στο Twitter, «η ΑΕΚ, από την Ελλάδα, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του του Μίικο Άλμπορνοζ»!

Πρόκειται για τον γεννημένο -στις 30 Νοεμβρίου 1990- στη Σουηδία, Χιλιανό διεθνή ακραίο του Ανόβερου, που υποβιβάστηκε, θυμίζουμε, φέτος στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου!

Άρχισε την καριέρα του στην Μπρομαποϊκάρνα το 2007, πραγματοποιώντας με τη φανέλα της 82 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 9 γκολ. Το 2011 πήρε μεταγραφή στη Μάλμε, όπου μέτρησε 68 συμμετοχές και 4 γκολ, για να μετακομίσει τρία χρόνια αργότερα στη Γερμανία και στο Ανόβερο, με το οποίο έχει «γεμάτες» χρονιές, με 44 συμμετοχές την τελευταία διετία.

Και μπορεί το συμβόλαιό του να λήγει του χρόνου το καλοκαίρι, το γεγονός, όμως, ότι η γερμανική ομάδα αποχαιρέτησε την Μπουντεσλίγκα, ίσως τον κάνει να «ψαχτεί» για αλλού… Μένει να δούμε αν αυτό το «αλλού» είναι η Αθήνα και η Ένωση.

Να τονίσουμε, επίσης, πως ο Χιλιανός ήταν στην αποστολή της εθνικής του ομάδας τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, όσο και στο Κόπα Αμέρικα του 2015.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ