aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ: Δυνατά για Ζεράλδες, Ριμπέιρο-Γκρανσίρ για εξτρέμ

ΑΕΚ: Δυνατά για Ζεράλδες, Ριμπέιρο-Γκρανσίρ για εξτρέμ

Η ΑΕΚ παρουσίασε τον Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να δημιουργήσει την ομάδα, που θα μπει στο νέο γήπεδο. Ο Καρντόσο μετά την παρουσίαση, μάλιστα και την ανάλυση του πλάνου του, μίλησε τόσο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη όσο και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Είναι δεδομένο πως η Ενωση, πλέον, κινείται δυναμικά για τις μετεγγραφές. Ο Καρντόσο διαμήνυσε και στην παρουσίασή του πως δεν του αρέσει να δουλεύει με πολλούς παίκτες. Μέχρι 23. Η ΑΕΚ θέλει όμως αρκετές μεταγραφές. Δηλαδή μπακ, στόπερ, χαφ, τουλάχιστον έναν εξτρέμ (για δεύτερο δύσκολο αυτήν τη στιγμή και αν φύγει κάποιος από την μεσοεπιθετική γραμμή) και στράικερ. Σύνολο 5.

Σύμφωνα με πληροφορίες για εξτρέμ και χαφ οι στόχοι έχουν οριοθετηθεί. Για τα χαφ εκείνος που είναι πολύ ψηλά είναι ο Τσίκο Ζεράλδες. Κυρίως 8άρι (και κάποιες φορές δεκάρι), ο 24χρονος μέσος έκανε όνομα χάρη στον Καρντόσο.

Πήρε μετεγγραφή από την Ρίο Άβε στην Σπόρτινγκ. Έπαιξε μόλις 3 φορές και πήγε δανεικός στην Άιντραχτ αλλά δεν αγωνίστηκε καθόλου. Η Σπόρτινγκ τον δίνει δανεικό, η ΑΕΚ μπορεί να τον αποκτήσει, ο Καρντόσο τον θέλει.

Ριμπέιρο-Γκρανσίρ για τα εξτρέμ της ΑΕΚ

Στα εξτρέμ οι περιπτώσεις που δείχνουν να δουλεύονται αυτήν τη στιγμή είναι του Ρούμπεν Ριμπέιρο και του Σαμουέλ Γκρανσίρ. Ο Ριμπέιρο αν και είναι στα 32 του, είναι παίκτης που ξέρει ο Καρντόσο. Βέβαια, δεν είναι ο εξτρέμ γραμμής αλλά περισσότερο στο στυλ του Μάνταλου π.χ.

Ο Γκρανσίρ στα 22 του φαντάζει μια εξαιρετική περίπτωση και έπαιξε δανεικός από τη Μονακό στην Στρασμπούρ. Εκανε 27 παιχνίδια και με τις δύο ομάδες στη σεζόν, που έφυγε. Για τις περιπτώσεις Ριμπέιρο-Ζεράλδες έγινε πρώτη αναφορά από τον Agent Greek και αυτή του Γκρανσίρ από την έντυπη έκδοση του Sportime. Για το θέμα του μπακ, ο Ροντρίγκο που έγραψαν οι Πορτογάλοι είναι ο πρώτος στόχος αν και αρέσει και ο 24χρονος Λουίς Πέρεθ της Τενερίφης.

Στα στόπερ, αναμένεται η τελική κίνηση για τον… κλεισμένο Χόλμεν ενώ η περίπτωση Βράνιες είναι απίθανο να προχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ