aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ Αθηνών: Η έξυπνη διαχείριση του Αλμέιδα

ΑΕΚ Αθηνών: Η έξυπνη διαχείριση του Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα κινήθηκε έξυπνα το προηγούμενο δεκαήμερο στη διαχείριση των παικτών του με τις συνεχόμενες αναμετρήσεις της ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενος απόλυτα και το βάθος του ρόστερ που διαθέτει.

Το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ μέσα σε δέκα ημέρες έδωσε τέσσερις συνεχόμενες αναμετρήσεις στην OPAP Arena. Δύο για τη Super League απέναντι σε Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό και δύο για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας κόντρα σε Κηφισιά και Πανσερραϊκό.

Οι αντίπαλοι στη δεύτερη εγχώρια διοργάνωση έδωσαν στον Ματίας Αλμέιδα τη δυνατότητα να προχωρήσει σε βαθύ rotation στην ενδεκάδα του, κρατώντας ωστόσο και αρκετές από τις βασικότατες μονάδες του ενεργές με κάποια λεπτά συμμετοχής και δίνοντας ανάσες ξεκούρασης εκεί που έπρεπε.

Με λίγα λόγια ο Αλμέιδα πραγματοποίησε μια έξυπνη διαχείριση αυτό το διάστημα, κάτι που ήταν και το ζητούμενο για τον Αργεντινό κόουτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε απόλυτα και το βάθος του φετινού ρόστερ, και παρά τις απουσίες με τις οποίες πορεύεται η ΑΕΚ και αφορούν φυσικά βασικές επιλογές του όπως είναι ο Ελίασον, ο Γκατσίνοβιτς και ο Μοχαμάντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ